Aktuality, Komerční prezentace

Boels Rental představuje nový katalog pronájmu pro profesionály v České republice

Boels Rental je přední evropská společnost v oblasti pronájmu strojů a nářadí. Má kolem 350 poboček v devíti zemích. Jednou z nich je i Česká republika, kde Boels Rental představuje zcela nové vydání ročního katalogu pronájmu: Katalog pronájmu Boels 2016/2017.

Katalog pronájmu Boels 2016/2017Toto zbrusu nové vydání katalogu, který se stal pojmem mezi odborníky, nabízí aktuální přehled o širokém sortimentu společnosti Boels Rental,s více než 2500 stroji a nářadím pro nejrůznější použití.

Katalog pronájmu Boels je již dlouho řešením pro profesionály, kteří pravidelně potřebují vybavení pro své projekty. Boels Rental nabízí řešení na míru pro každou speciální situaci, každý projekt a každý sektor. Ať už profesionálové potřebují jakýkoli výrobek, s katalogem pronájmu mají potřebné vybavení vždy po ruce. Pronájem nabízí profesionálům více výhod než koupě: mohou mít vždy k dispozici správné vybavení, kdekoli a kdykoli ho potřebují. Společnost Boels Rental usiluje o to, aby byl pronájem pro vás co nejjednodušší. Využijte webovou stránku boels.com, telefon, mobilní aplikaci Boels nebo služby v kterékoliv pobočce Boels Rental. Mezinárodní společnost zabývající se pronájmem dělá vše pro to, aby mohla svým zákazníkům optimálně nabízet své služby a aby zákazníci měli tak nejlepší zkušenosti s pronájmem.

Více než pouhý pronájem
V katalogu pronájmu naleznou profesionálové různá specifická řešení. Od vrtání a lámání až po oblast energie a osvětlení. Boels Rental kromě toho nabízí i komplexní řešení. Mezinárodní společnost zabývající se pronájmem zajišťuje nejen dodávky správného vybavení, ale zajišťuje po vyžádání i jeho dopravu (logistické služby). Boels Rental se rovněž profiluje jako úplný partner pro své zákazníky.

Vyžádejte si katalog pronájmu zdarma
Nový katalog pronájmu si lze zdarma vyzvednout na všech pobočkách společnosti Boels v České republice nebo si jej lze jednoduše vyžádat on-line na adrese www.boels.cz. Katalog pronájmu vám bude zdarma zaslán během několika dní.

tisková zpráva