Aktuality

Isover MULTIMAX 30 – nejnovější tepelná izolace ze skelné vlny od Saint-Gobain Isover CZ

Společnost Saint-Gobain Isover CZ uvádí na český trh novinku – unikátní izolační materiál ze skelné vlny s nejlepšími tepelněizolačními vlastnostmi Isover MULTIMAX 30. Materiál byl vyvinut v laboratořích Isover díky přelomové technologii skládání minerálních vláken.

Pro své jedinečné parametry (součinitel tepelné vodivosti λD = 0,030 W.m–1.K1) jsou desky Isover MULTIMAX 30 vhodné pro izolaci šikmých střech či vnějších stěn předvěšených fasádních systémů, kde se vkládají pod obklad do roštu nebo se mechanicky kotví ve skladbách vícevrstvého zdiva.

Isover MULTIMAX30

V souladu s myšlenkou pasivního Multi-Komfortního domu Isover tento nový produkt poskytuje všestranný komfort bydlení, tepelnou i zvukovou pohodu uvnitř budov, a to zejména díky svým vynikajícím tepelněizolačním vlastnostem, schopnosti propouštění vodní páry (nízkému difuznímu odporu) a výborným akustickým vlastnostem z hlediska zvukové pohltivosti. Uplatnění skelné izolace Isover MULTIMAX 30 je všude tam, kde je potřeba dosáhnout maximálního izolačního efektu při minimální tloušťce izolační vrstvy, např. v nízkoenergetických a pasivních domech.