Knihy

ISOVER vydal nový Katalog tepelných vazeb III. – Spodní stavba

Firma Saint-Gobain Construction Products CZ, a. s., divize ISOVER vydala již třetí díl Katalogu tepelných vazeb. Tentokrát na téma Spodní stavba. Katalog navazuje na předchozí vydání, která byla věnována vnějším stěnám a střešním konstrukcím.

Katalog tepelných vazeb III. – Spodní stavbaKatalog obsahuje 42 konstrukčních detailů ze tří odlišných nosných systémů pro zděné stavby i dřevostavby ve třech energetických úrovních. Jedná se o neocenitelnou pomůcku pro řešení uvedeného typu detailu se zaměřením na vyšší energetické standardy. Výslednou snahou je při návrhu a provedení detailu maximálně omezit negativní vliv tepelných vazeb. Dokonalým vyřešením detailů lze dosáhnout významných úspor energií při provozu budov a zároveň zvýšit výsledný komfort pro uživatele.

V rámci doprovodného programu 27. mezinárodního stavebního veletrhu FOR ARCH v pražských Letňanech představí ve čtvrtek 22. září, tuto publikaci sám autor Ing. Roman Šubrt. Navazující přednášky se budou věnovat vlivu nové požární normy ČSN 73 0810 na navrhování a provádění fasád, rozšíření chytré aplikace ISOVER SmartAPP o akustický a požární modul a inovacím a vývoji v oblasti vegetačních střech. Vstup na přednášky je volný po registraci ZDE.

Katalog tepelných vazeb III – Spodní stavba, ale i oba předchozí díly budou pro návštěvníky přednášek zdarma. V elektronické verzi je katalog ke stažení na webových stránkách www.isover.cz. Tento katalog, ale i předchozí dva díly jsou k nahlédnutí i v krajských vědeckých knihovnách.

tisková zpráva