Knihy

Nový katalog půjčovny Boels: ještě větší výběr z těch nejlepších možností

Jedna z předních evropských půjčoven strojů a nářadí Boels Rental představuje nové vydání svého každoročního katalogu. Letošní vydání nabízí aktuální přehled o širokém sortimentu čítajícím více než 2500 strojů a nářadí pro všechna myslitelná využití. Půjčovna Boels přináší řešení na míru pro každou speciální situaci, každý projekt a každý sektor.

Díky tomuto katalogu mají profesionálové ty nejlepší stroje a nářadí vždy a všude po ruce. Navíc mohou těžit z pěti pilířů společnosti Boels, kterými jsou dostupnost, bezpečnost, udržitelnost, přidaná hodnota a podpora.

40 let důvěry
Společnost Boels Rental je na trhu už 40 let. To znamená 40 let nejlepšího materiálu, špičkových služeb a důvěry profesionálů, jako jste vy. Více než kdykoli předtím jsme nyní naslouchali požadavkům a přáním trhu. V katalogu najdete ještě více produktů, které dokonale splňují požadavky mnoha odvětví. Navíc jsme pečlivě dbali na aspekty bezpečnosti a životního prostředí.

Katalog získáte snadno. Na stránce www.boels.com můžete o nový katalog požádat zde. Nebo si ho můžete zdarma vyzvednout na některé z poboček Boels.

Víc než pouhá půjčovna
V katalogu najdete nejrůznější speciální řešení. Od strojů na dlouhodobý pronájem po modulární ubytování, od vrtání a demoličních prací po elektřinu a osvětlení. Boels Rental kromě toho nabízí i komplexní řešení. Tato mezinárodní půjčovna zajistí nejen dodání těch správných produktů, ale v případě potřeby i jejich přepravu (logistické služby) a také například i potřebná školení, abyste mohli s těmito profesionálními stroji bezpečně a zodpovědně pracovat. Boels se tímto profiluje jako naprosto všestranný partner svých zákazníků.

V Boels usilujeme o to, aby byl pronájem pro vás co nejjednodušší. Použijte k tomu stránku www.boels.com, telefon nebo se zastavte v kterékoliv pobočce Boels.

tisková zpráva