Konference, semináře

Baumit akademie 2013

Třetí ročník Baumit akademie, oblíbeného cyklu seminářů o novinkách a trendech v zateplování a fasádních systémech, nese podtituly Fasáda nekonečných možností a Zdravé bydlení. Hlavními letošními tématy tedy budou interiérové povrchové úpravy pro zajištění zdravého bydlení, možnosti dekorování povrchů fasád a také dlouhodobá udržitelnost reprezentativního vzhledu fasád.
Cyklus seminářů začíná již 7. 2. 2013 a zájemci mohou využít poslední volná místa. Účast na Baumit akademii je zcela bezplatná a je součástí programu celoživotního vzdělávání členů ČKAIT (1 bod) a ČKA (2 body).
Baumit akademie bude probíhat v osmi městech České republiky od 7. 2. do 7. 3. 2013, první seminář se již tradičně uskuteční v Národní technické knihovně v Praze-Dejvicích. Poté budou následovat Hradec Králové, Ostrava, Brno, Zlín, Liberec, České Budějovice a Plzeň. „Loňský ročník Baumit akademie navštívilo přes tisíc osob. Tento úspěch jsme chápali jako závazek do budoucna, a proto jsme pro třetí ročník vybrali neméně atraktivní témata,“ říká Ing. Martin Omelka, marketingový ředitel společnosti Baumit, spol. s r. o. „Účastníci se dozvědí, jak lze pomocí povrchových úprav dosáhnout zdravého a komfortního mikroklimatu v interiérech, a budou též seznámeni s nejnovějšími možnostmi imitace pohledového betonu, dřeva, kovových a dokonale hladkých ploch na zateplovacích systémech. Dozvědí se také, jak účinně zvýšit pravděpodobnost, že bude fasáda dlouhodobě funkční, a přitom esteticky dokonalá.“
Zájemci z řad odborné i laické veřejnosti, kteří se chtějí dozvědět aktuální informace a poznat trendy v zateplování a fasádních systémech nebo se zapojit do diskusí, se mohou zaregistrovat prostřednictvím formuláře na stránkách www.BaumitAkademie.cz. „V této internetové prezentaci naleznou zájemci podrobné informace o programu a jednotlivých tématech,“ doplňuje produktový manažer Baumitu Ing. Petr Lorenc.
 
Termíny a místa Baumit akademie 2013:
7. 2. 2013             Praha, Národní technická knihovna, Technická 6, Praha-Dejvice
12. 2. 2013           Hradec Králové, Kongresové centrum ALDIS, Eliščino nábřeží 375
14. 2. 2013           Ostrava, Výstaviště Černá louka
19. 2. 2013           Brno, Kongresové centrum BVV, Výstaviště 1
21. 2. 2013           Zlín, Kulturní dům – Masters of rock Café, Tyršovo nábřeží 5497
26. 2. 2013           Liberec, Centrum Babylon, Nitranská 1
5. 3. 2013             České Budějovice, Kulturní a konferenční centrum ArtIGY, Pražská 1247/24
7. 3. 2013             Plzeň, hotel PRIMAVERA, Nepomucká 1058/128
 
tisková zpráva