Konference, semináře

Betonářský úterek: Uffo – společenské centrum Trutnovska

Česká betonářská společnost ČSSI pořádá dne 25. ledna 2011 od 17 hodin 54. betonářský úterek, tentokrát věnovaný novému společenskému centru v Trutnově.
Budova byla slavnostně otevřena na konci září loňského roku. Novostavba vyrostla na ploše bývalého autobusového nádraží v Trutnově a stala se novou dominantou náměstí Republiky. Nese jméno místního rodáka, básníka Uffo Horna a svým architektonickým řešením i variabilitou interiéru je skutečně originální. V České republice rostou v posledních letech spíše obchodní centra než nová divadla, a proto je i v tomto směru výjimečná. V dnes už třiatřicetitisícovém Trutnově se jedná o nejvýznamnější stavbu za několik posledních desítek let.
 
Program přednášky
● Architektonické řešení – Ing. arch. Radek Vopalecký, architekt
● Nosná konstrukce budovy – Ing. Antonín Sirotek, statik, RECOC, spol. s r. o.
● Diskuze
 
Pro přihlášené je vstup na přednášku zdarma, náklady včetně pohoštění nese sponzor a ČBS. Počet účastníků je omezen na 120 osob, Betonářský úterek bude obsazován v pořadí došlých přihlášek.
Místo konání přednášky: posluchárna C 215 Fakulty stavební ČVUT v Praze, Praha 6, Thákurova 7. Letáček s formulářem přihlášky (pdf) je ke stažení zde, přihláška ve formátu doc je zde.
 
Kontakt a informace
Česká betonářská společnost ČSSI (ČBS) – Mgr. Jiří Vích
Samcova 1, 110 00 Praha 1
Tel.: 222 316 195, 222 316 173
Fa: 222 311 261

www.cbsbeton.eu