Konference, semináře

BKT.SUMMIT 2022: Udržitelné vytápění a chlazení v budovách

Druhý ročník úspěšné Konference BKT.SUMMIT 2022 se uskuteční 31. března 2022 od 10 hodin. Účast je bezplatná. Odborný program budete moci sledovat opět ONLINE nebo osobně, pokud to pandemická situace dovolí, v krásných konferenčních prostoroch Uhelného mlýna Libčice.

Co vás na Konferenci BKT.SUMMIT 2022 čeká?

Druhý BKT.SUMMIT naváže na více než úspěšný první ročník, který sledovalo více než 450 účastníků z ČR a SR z řad odborné veřejnosti v oblasti stavebnictví a realit. Zatímco se úvodní BKT.SUMMIT věnoval představení technologie BKT pro stropní vytápění a chlazení budov, jako moderního, dostupného a komfortního systému. Druhý ročník se zaměří zejména na udržitelnost a přínosy technologie pro oblast životního prostředí.

Planeta má přednost! Věříme, že je naší povinností naplňovat potřeby současnosti, aniž bychom ohrozili vyhlídky příštích generací. To znamená dobře pečovat o společnost a životní prostředí a jednat zodpovědně ve všem, co děláme. Technologie aktivace stavebních konstrukcí BKT pro vytápění a chlazení budov je jedním z mnoha potřebných malých kroků k dosažení udržitelnosti v oblasti výstavby a provozu budov.

Registrujte se zdarma zde

podle podkladů společnosti REHAU