Konference, semináře

CADfórum 2020

Sedmnáctý ročník CAD a BIM konference pro konstruktéry, projektanty a manažery, zaměřené na výměnu praktických zkušeností mezi uživateli řešení pro počítačové navrhovaní ve strojírenství a výrobním průmyslu, stavebnictví a BIM technologií se uskuteční ve středu a ve čtvrtek 16. a 17. září 2020 v hotelu Avanti v Brně.

Hlavním tématem akce s podtitulem Stvořte cokoliv je využití CAD/CAM, BIM a PDM řešení v praxi. Témata konference pokrývají praktické tipy k uplatnění současných trendů navrhování v praxi. CADfórum 2020 se letos opět koná v dvoudenním formátu, s rozdělením na oblast stavebnictví (BIM, tentokrát 1. den) a strojírenství (CAD/CAM, PDM a PLM, 2. den). 

Stavebnictví 4.0
● BIM v pozemních a liniových stavbách z pozice investora, architekta, projektanta a stavební realizace
● automatizační nástroje projektování
● CDE, sdílení dat, týmová spolupráce a koordinace, VR
Strojírenství 4.0
● automatizace konstrukce a nabídkových procesů, konfigurátory
● aditivní výroba, generativní navrhování a CAM
● správa a sdílení CAD dat, monitorovací nástroje ve výrobě, PLM procesy

Registrace probíhá prostřednictvím web stránek konference.cadforum.cz, na kterých je k dispozici i program, složení workshopů a další důležité informace. Registrujte se, prosíme, nejpozději do 8. září 2020 (pozor, kapacita workshopů je omezena). Při včasné registraci do konce srpna je registrační poplatek 1000 Kč
Pořadatelem akce je společnost CAD Studio. Po celou dobu konference budou k dispozici pro vyzkoušení produkty partnerů konference, počítače s aktuálními verzemi CAD, CAM a BIM softwaru, 3D tiskárny a zařízení pro virtuální realitu i odborníci, připravení zodpovědět veškeré dotazy.
Více informac i a registrace zde.
mi s využitím podkladů pořadatele