Konference, semináře

Expertní kurz navrhování pasivních a nulových domů (kurz C)

Centrum pasivního domu připravilo komplexní desetidenní kurz pro projektanty je věnovaný přípravě a navrhování staveb v souladu s EPBD, výkonu autorského dozoru a průkazům energetické náročnosti budov. Kurz se koná 9.–13. 3. 2020 a 23.–27. 3. 2020 v prostorách nadace ABF, Václavské nám. 833/31, Praha 1.

Kurz je 10denní, koná se v dvou souvislých pětidenních cyklech, mezi nimiž je týdenní přestávka. Celkem zahrnuje 90 vyučovacích hodin. V kurzu získáte podrobné a komplexní informace, které jsou nezbytné pro návrh budov s téměř nulovou potřebou energie. Lektoři se zaměří především na praktické poznatky včetně všech souvislostí a vztahů mezi jednotlivými opatřeními. Kurz je postaven na ověřených zkušenostech z praxe s provázáním na platné stavební a energetické předpisy i české technické normy a je tvořen kombinací přednášek a praktických cvičení. V kurzu C je obsažena významná část informací z kurzu B (a kurzu A) a proto je nedoporučujeme kombinovat.

Uchazeči získají osvědčení o absolvování kurzu autorizované Centrem pasivního domu. V ceně kurzu jsou také vzdělávací skripta v rozsahu cca 1700 stran, občerstvení v rámci coffee breaků a výpočtový program PHPP 8.5 CZ pro navrhování pasivních domů.

Odborné vzdělávací kurzy lze až z 85 % financovat z dotace ÚP POVEZ II. 

Podrobné informace a přihlašovací formulář najdete zde.

mi s využitím podkladů pořadatele