Konference, semináře

Fermacell organizuje v Nitře konferenci Systémová řešení pro konstrukce na bázi dřeva

V pátek 15. dubna 2011 proběhne na výstavišti Agrokomplex v Nitře v přednáškové místnosti M1 celodenní konference Systémová řešení pro konstrukce na bázi dřeva. Pořádá ji společnost Fermacell GmbH ve spolupráci s firmami STEICO, VESPER FRAMES, Archdesign, VP Architects a TERMO + SK.
Obsahem konference budou informace o systémových řešeních pro konstrukce na bázi dřeva s materiály FERMACELL včetně zkušeností z praxe, představeny budou zajímavé projekty na bázi dřeva, difuzně otevřený kontaktní zateplovací systém Termo+Diffu, pasivní domy z materiálů STEICO a bezpapírový koncept pro návrh a projektování dřevostaveb.
Konference je určena výrobcům dřevostaveb, projektantům a odborné veřejnosti a je bezplatná. Pozvánka slouží i jako vstupenka na výstaviště v Nitře, kde v té době bude probíhat komplex výstav DOMexpo – Gardenia – Bonsai Slovakia – Ezoterika od A po Z a Zdravie-krása-relax. V rámci 6. ročníku komplexní stavební výstavy DOMexpo se uskuteční i 3. ročník samostatné sekce věnované dřevostavbám „Postav si svôj DrevoDOM“, jejíž součástí je také konference Fermacell. Vznik samostatné sekce orientované na stavby ze dřeva, nízkoenergetické a pasivní domy vyplynul ze stoupajícího zájmu veřejnosti o nové trendy ve výstavbě domů.
tisková zpráva