Konference, semináře

Jarní odborný seminář o ochranných nátěrových systémech ocelových konstrukcí a hydroizolací plochých střech

Cenné informace ze světa nátěrových hmot a hydroizolací připravují pro odborníky, ale i zájemce z řad laické veřejnosti brněnské společnosti IZOL-PLASTIK a PPG Deco Czech. Jejich Jarní odborný seminář se uskuteční ve čtvrtek 13. března 2014 od 9 do 16.30 hodin v prostorách Technického muzea, Purkyňova ulice 105, Brno.
Seminář je určen pro zástupce aplikačních firem, projektanty, správce stavebních objektů a další zájemce. Akce je koncipována jako soubor prezentací vedených odborníky z pořádajících společností na daná témata. Celodenní akce vyvrcholí sportovně-společenskou událostí v příjemném prostředí Clubu Classic.
„Setkání jsme zaměřili na prezentaci novinek v dané oblasti. Počítáme s 50 až 70 účastníky,“ informoval marketingový ředitel firmy IZOL-PLASTIK Petr Mikšovič. Společnost, která na trhu působí již 16. rokem, představí své produkty Elastcom, Elastcom Antiplakát a Plastonit.
Firma PPG Deco, působící na světovém trhu barev od roku 1883, pak uvede technologii Selemix. „Jde o prémiovou technologii užívanou při povrchových úpravách v lehkém průmyslu,“ podotkl obchodní ředitel firmy PPG Petr Triner.
Program semináře najdete na www.izolplastik.cz v sekci Semináře. Zájemci se mohou přihlásit prostřednictvím registračního formuláře ZDE.
Pro obchodní partnery a zákazníky společností IZOL-PLASTIK a PPG Deco Czech je účast zdarma. Ostatní zájemci se mohou přihlásit za zvýhodněnou cenu 500 Kč do konce února.
 
Pro více informací kontaktujte:
Ing. Zuzana Konečná
asistentka jednatele společnosti
IZOL-PLASTIK, s. r. o.
tel.: +420 734 423 492
 
tisková zpráva