Konference, semináře

Konference Centrální registr administrativních budov (CRAB) – efektivní nástroj pro státní správu

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových zve na odbornou konferenci s názvem Centrální registr administrativních budov (CRAB) – efektivní nástroj pro státní správu. Konference se uskuteční ve středu 19. září 2012 od 10 hod. v aule Nadace pro rozvoj architektury a stavitelství, Václavské náměstí 933/31 (v průchodu), 110 00 Praha 1. 
 Program konference
● Úvodní slovo – Ing. Miloslav Vaněk, generální ředitel ÚZSVM,
● Představení projektu CRAB, popis, cíle a přínos projektu pro státní správu – Ing. Kateřina Schön, ředitelka odboru Organizačního a projektového řízení a vedoucí projektu CRAB,
● Popis systému CRAB, využití funkcí systému CRAB – Ing. Radek Vejvoda, vedoucí Projektové kanceláře ÚZSVM,
● CRAB z pohledu státní instituce – příspěvky zástupců pilotních organizací,
● Závěrečná diskuse
 
Registrovat se můžete na e-mailové adrese crab@uzsvm.cz nebo na telefonním čísle +420 225 776 446.
 
Centrální registr administrativních budov má být spuštěn do provozu v listopadu 2012. Současná podoba portálu CRAB má především informativní charakter a slouží ke zjednodušení přístupu veřejnosti a státních institucí k aktuálním informacím o projektu CRAB a souvisejících aktivitách.
Po plném zprovoznění bude portál sloužit pro publikaci nabídky administrativních budov v majetku státu určených k prodeji a prostor k pronájmu. Státním institucím registrovaným v systému CRAB pak tyto stránky poslouží navíc jako brána pro přístup do samotného systému.
tisková zpráva, mi