Konference, semináře

Konference Dřevostavby v praxi pošesté

Ve dnech 1.–2. listopadu 2012 se bude v hotelu Skalský Dvůr u Bystřice nad Pernštejnem konat šestý ročník konference Dřevostavby v praxi. Zúčastněte se setkání profesionálů z oblasti dřevostaveb, kteří mají co říct k aktuálním trendům, technologiím, výstavbě a předávají si zkušenosti z praxe. Na tradiční konferenci si budete moct promluvit s techniky z 18 partnerských společností, kteří patří mezi zkušené výrobce a dodavatele materiálů, nástrojů a služeb pro dřevostavbaře.
Dvoudenní konference bude obsahovat 23 přednášek o současných možnostech, problémech a trendech při výstavbě. Všichni mluvčí mají dlouholeté praktické zkušenosti v oblasti dřevostaveb a podělí se s vámi o své znalosti, upozorní na chybná stavební a technická řešení a nabídnou praktická doporučení pro správné řešení technických detailů, projektů, postupů.
Mezi tématy najdete praktické zkušenosti z cvičných požárů deskových materiálů pohledem vyšetřovatelů příčin vzniku požárů HZS ČR, posuzování požárně bezpečnostního řešení stavebně požárním dozorem HZS i statickým výpočtem, změny v souvislosti s novou legislativou o hospodaření s energií (průkaz ENB), projektování detailů a jejich realizace na stavbě, příprava na Blower Door test, hydroizolace plochých střech, správné skladby šikmých střech, vlastnosti konstrukcí z deskových materiálů z hlediska akustiky, tepelných ztrát, tepelně-vlhkostního chování a mnoho dalšího.
Rezervujete si čas a od října se registrujte ZDE.
Konference je zařazena do projektu celoživotního vzdělávání ČKAIT (2 kreditní body).
Uzávěrka přihlášek bude dne 19. 10. 2012.
Kontakt:
Saint-Gobain Construction Products CZ, a. s., divize Rigips
Počernická 272/96, Praha 10
tel.: 296 411 777
tisková zpráva