Konference, semináře, Snižování energetické náročnosti budov

Konference Energetické úspory 2020

Společnost WAFE zve k účasti na konferenci s technologickou burzou a workshopy zúčastněných firem. Diskutovat budete s nejpovolanějšími odborníky nebo zástupci firem dodávajících na trh nové technologie. Akci pořádají 31. května 2017 Smart Dialog, s. r. o., a CLB – Cluster of Low Energy Buildings, z. s., v budově Centra energeticky efektivních budov (CLB) v Písku, ulice Vladislavova.

Co lze nebo naopak nelze očekávat od termínu „budova s téměř nulovou spotřebou energie“? Jak nejlépe zajistit optimální energetickou soběstačnost budov a návratnost investic do technologií nebo jak zajistit zdravé energeticky úsporné a ekologické bydlení? Jak vyrobit vlastní energii z OZ? Je možné mít svůj ostrovní dům? Jak uložím energii? Lze ušetřit inteligentním řízením? Jak zajistím zdravé prostředí v domě?

Bude zde představeno několik řešení nízkoenergetických a chytrých domů, tři typy baterií, nanotechnologické novinky z oblasti stavebních materiálů, převratná technologie v oblasti rekuperace a mnohé další.

Mezi prezentujícími budou prof. Karel Kabele, ČVUT, zástupce firmy Schmid Group, firmy HE3DA, firmy i4wifi, Jiří Kůs, ředitel Asociace nanotechnologického průmyslu ČR, generální ředitel společnosti WAFE Kryštof Hon a další.

Vše formou prezentací, případových studií nebo praktických ukázek. Účastníci budou mít možnost se „tváří v tvář“ setkat s prezentujícími, ale i s ostatními registrovanými účastníky a odstartovat tak svou budoucí spolupráci.

Více informací, program a pozvánku naleznete na www.energetickeuspory2020.cz.

tisková zpráva