Konference, semináře

Konference Sanace a rekonstrukce staveb 2019

Vědeckotechnická společnost pro sanace staveb a péči o památky, z. s. – WTA CZ společně s Kloknerovým ústavem ČVUT pořádají 41. konferenci Sanace a rekonstrukce staveb 2019, jejíž součástí je mezinárodní 21st Conference on Rehabilitation and Reconstruction of Buildings (CRRB). Budou se konat v Kloknerově ústavu ČVUT v Praze 6, Šolínova 7, ve dnech 28. a 29. listopadu 2019.

Konference se bude konat v tradičním duchu předcházejících konferencí, kdy budou v jejím průběhu prezentovány příspěvky zabývající se problematikou sanací staveb. I v letošním roce, v rámci celosvětového trendu zvyšovat prestiž konferencí, bude společnost WTA CZ souběžně organizovat mezinárodní konferenci Conference on Rehabilitation and Reconstruction of Buildings (CRRB). V rámci mezinárodní konference budou prezentovány vědecké i praktické poznatky v oboru sanací staveb. Organizační výbor konference usiluje o začlenění vybraných vědeckých článků do vědeckého časopisu zařazeného v databázi Thomson Reuters nebo Scopus, čímž bude umožněno pro autory získat bodový zisk dle aktuální metodiky hodnocení výsledků VaV v České republice.

V průběhu konference bude tradičně vyhlášena soutěž o nejlepší sanační dílo roku, jejíž vítěz obdrží pamětní listinu vydanou společností WTA CZ. Budou rovněž vyhlášeny výsledky každoroční soutěže studentů (absolventů) vysokých škol technického zaměření, a to soutěže o nejlepší diplomovou práci a nejlepší disertační práce v oblasti Sanace a rekonstrukce staveb 2018–2019, které jsou společností WTA CZ finančně honorovány.

Aktuální informace získáte na webové stránce http://crrb.wta.cz/ nebo www.wta.cz/konference. Elektronická přihláška je zde.

Kontakt:
Vědeckotechnická společnost pro sanace staveb a péči o památky WTA CZ
Novotného lávka 5, 116 68 Praha 1
tel.: 221 082 397, 608 909 369
e-mail: wta@wta.cz

Kloknerův ústav ČVUT v Praze
Šolínova 7, 166 08 Praha 6
tel.: 224 353 520; 224 353 518;
e-mail: radka.pernicova@cvut.cz; michaela.kostelecka@cvut.cz

wd podle podkladů organizátora