Konference, semináře

Konference Zkoušení a jakost ve stavebnictví 2011

Ústav stavebního zkušebnictví FAST VUT v Brně pořádá 5. ročník konference Zkoušení a jakost ve stavebnictví. Konference se koná ve dnech 4.–5. října 2011 v prostorách Auly A203 Fakulty stavební.
Konference by měla umožnit výměnu poznatků o zkoušení a zajišťování jakosti. I letos je očekávána účast specialistů z vysokých škol a výzkumných pracovišť, stejně jako odborníků z výrobních podniků, projekčních a realizačních firem, a v neposlední řadě i správců nemovitostí a investorů. Měla by být zdrojem informací o posledních novinkách na poli zkoušení ve stavebnictví. Měly by zde být prezentovány nové metody, a současně praktické zkušenosti s využíváním metod stávajících. Významnou náplní konference by mělo být i využití zkušebních metod pro hodnocení jakosti stavebních materiálů, výrobků a objektů a současně k rozvoji a udržování systémů kvality. Ustavený vědecký výbor reprezentovaný uznávanými odborníky z oboru je zárukou, že příspěvky na konferenci budou unikátním zdrojem informací v této oblasti.
Konference je zařazena do akreditovaného vzdělávacího programu pro členy ČKAIT. Jednacím jazykem konference jsou čeština a slovenština, případně angličtina, bez simultánního překladu. Součástí programu bude doprovodná výstava a společenské setkání účastníků konference.
 
Hlavní tematické bloky:
– Zkoušení betonových konstrukcí,
– Zkoušení kovových konstrukcí,
– Zkoušení dalších stavebních hmot, dílců a konstrukcí,
– Normalizace a certifikace ve stavebnictví, řízení jakosti a kvality.
 
On-line přihlášku najdete ZDE. Podrobné in formace na www.zkouseniajakost.cz.
wd