Konference, semináře

Kurzy Vícepráce a změny při realizaci staveb + Aktuální témata veřejných zakázek

Společnost Betonconsult pořádá dne 27. 3. 2019 seminář Vícepráce a změny při realizaci staveb. Kurz je zaměřen na vznik tzv. víceprací při zhotovení stavebního díla a také na důležitou otázku, kdy vzniká zhotoviteli nárok na zaplacení jejich ceny. Pozornost je soustředěna na praktické potřeby všech, kdo se mohou s vícepracemi setkat, ať už jako investoři nebo jako dodavatelé. Kurz se koná v Konferenčním centru VŠCHT, Praha 4-Kunratice, Chemická 952.

Přednáší:
Dr. Josef Černohlávek

V odpoledních hodinách dne 27. 3. 2019 proběhne na stejném místě odborný seminář Nejaktuálnější témata veřejných zakázek – vícepráce atd. Kurz je zaměřen na nejfrekventovanější témata z problematiky veřejných zakázek ve stavebnictví – vícepráce a méněpráce, komunikace dodavatele a zadavatele, typická zadávací řízení a další. Témata jsou společná pro zadavatele i dodavatele veřejných zakázek. Lektor bude také přednášet o svých zkušenostech s nejčastěji řešenými problémy.

Přednáší:
JUDr. Vladimír Tögel

Oba semináře jsou zařazeny do programu Celoživotního vzdělávání ČKAIT a ČKA. On-line přihlášky naleznete zde. Při účasti na obou kurzech můžete získat zajímavou slevu na vložné.

Kontakty:
Betonconsult, s. r. o., V Rovinách 123, Praha 4
tel.: 602 508 571, 607 660 065
e-mail: kurzy@betonconsult.cz
www.betonconsult.cz/kurzy

wd