Konference, semináře

LB Cemix zve k účasti svých na vzdělávacích seminářích

Společnost LB Cemix, výrobce stavebních hmot a dodavatel certifikovaných zateplovacích systémů, na počátku roku 2012 zahajuje vlastní bezplatný vzdělávací program nazvaný Cemix škola, určený zejména pro odbornou veřejnost. Rozšiřuje tak své předchozí školicí aktivity, mezi které patřila pravidelná účast zástupců firmy coby hostujících školitelů na konferencích a seminářích pro odborníky z oblasti stavebnin a jejich prodeje.
V rámci Cemix školy bude účastníkům prezentován sortiment firmy a technologické postupy včetně praktických ukázek s využitím materiálů Cemix. Jednotlivá školení budou v závislosti na konkrétních tématech zaměřena na pracovníky v oboru prodeje stavebnin, na zaměstnance realizačních firem, ale také na architekty a projektanty. Cílem projektu je poskytnout široké spektrum informací, pomoci tak co nejlépe využívat vlastností materiálů Cemix v praxi a zvýšit výslednou kvalitu stavebního díla ke spokojenosti zákazníků. Každý účastník vzdělávacího programu navíc obdrží certifikát o absolvovaném proškolení.
Termíny, místa konání a jednotlivá témata jsou již nyní dostupná na www.cemix.cz v sekci Cemix škola. Na uvedené stránce je rovněž k dispozici jednoduchý on-line formulář pro snadnou rezervaci volných míst.
tisková zpráva