Konference, semináře

Letní kurz Kvalifikovaný stavitel koupacích jezírek a biobazénů

Asociace biobazénů a jezírek pořádá letní jezírkářský tábor Kvalifikovaný stavitel koupacích jezírek a biobazénů. Kurz proběhne v termínech 12.–14. 7. a 26.–28. 7. 2018 v Lánech na Důlku u Pardubic.

Kurz je určen pro podnikatele v oboru, jak členy, tak nečleny ABAJ, projektanty, pracovníky firem, studenty, kteří se touto problematikou zabývají nebo zabývat chtějí.

Účastníci získají nebo si rozšíří dovednosti a znalosti pro plánování, budování a udržování trvale fungujícího koupacího jezírka nebo biobazénu odpovídající současnému stavu poznání a techniky. Díky získaným odborným znalostem, porozumění a pochopení komplexních biologických vztahů vodního prvku se budou sami v budoucnu schopni rozhodovat o jeho designu, použití materiálů, technologií, mechanismu jejích účinků ve správně fungujícím koupacím jezírku nebo biobazénu. Obsah kurzu se zaměřuje na funkci a typy vodních prvků s biologickou úpravou vody, základní faktory úpravy vody, biologické procesy ve vodě, projektování, stavbu a provoz. Dále pak na právní a hygienické aspekty a marketing.

Podrobné informace najdete zde, registrační formulář je zde.

mi podle podkladů pořadatele