Konference, semináře

Město a světlo 2022

„Moderní město mezi světlem a tmou“, to je podtitul konference Město a světlo 2022, která se věnuje veřejnému osvětlení českých měst a obcí. Konat se bude 5. dubna 2022 v O2 Universu v Praze.

Pořadatelem konference je Svaz podnikatelů ve stavebnictví ve spolupráci se společností Technologie hlavního města Prahy, a.s., organizátorem je společnost SEKURKON s.r.o. Záštitu konferenci poskytli paní Helena Langšádlová, ministryně pro vědu, výzkum a inovace a pan Jan Chabr, radní hl. m. Prahy.

Program konference:
PANEL 1 Světlo – architektura – veřejný prostor
PANEL 2 Světlo – technika
PANEL 3 Světlo – investoři – dodavatelé – výrobci
PANEL 4 Světlo – environmentální souvislosti
PANEL 5 Světlo – legislativa – dotace
PANEL 6 Panel politiků
VEČERNÍ SETKÁNÍ pro zvané a zástupce partnerů v Rezidenci primátora hl. m. Prahy

Účastníky panelů budou zákonodárci, zástupci ministerstev, municipalit, odborné a vědecké veřejnosti a dalších subjektů zabývajících se veřejným osvětlením českých měst a obcí.

Jednotlivé bloky konference se budou věnovat světlu v architektuře veřejného prostoru, světlu z hlediska techniky a technologií, světlu jako tématu pro investory, výrobce a dodavatele. Důležitou součástí programu budou i environmentální souvislosti osvětlení měst a obcí a také související legislativa a dotace. Náplní závěrečného bloku konference bude diskuse se zákonodárci, zástupci ministerstev a municipalit.

Více informací se dozvíte na webových stránkách konference: mestoasvetlo.cz

Město a světlo 2022

podle podkladů pořadatele