Konference, semináře

Moravskoslezský dřevařský klastr organizuje odborné semináře o dřevostavbách

Dřevostavby – ekologie, úspory energií, suchá výstavba – to je aktuální téma série pěti odborných stavebních seminářů, které v říjnu a listopadu letošního roku organizuje v pěti městech České republiky Moravskoslezský dřevařský klastr ve spolupráci se stavebně-informačním centrem SINCEPA.
Akce je spolufinancována Evropským fondem pro regionální rozvoj, na seminářích se aktivně podílí i společnost Fermacell GmbH, která s Moravskoslezském dřevařským klastrem v oblasti podpory dřevostaveb dlouhodobě spolupracuje.
Stavební odborné semináře jsou určeny stavebním inženýrům, architektům a technikům z projekční a výrobní sféry a také investorům ze soukromého i veřejného sektoru. Formou přednášek se jich zúčastní dodavatelé stavebních materiálů pro dřevostavby, Fermacell bude prezentovat systémová řešení pro konstrukce na bázi dřeva se sádrovláknitými deskami FERMACELL. Z výrobců dřevostaveb se na seminářích představí nabídka společnosti RD Rýmařov, s. r. o.
 
Termíny seminářů
17. 10. – Brno, BVV, Pavilon A3, Sál MORAVA, Výstaviště/1, 647 00 Brno,
18. 10. – Zlín, Hotel Moskva, náměstí Práce 2512, 762 70 Zlín,
1. 11. – Hradec Králové, Hotel Černigov, Riegrovo náměstí 1494/4, 500 02 Hradec Králové,
21. 11. – Praha, Masarykova kolej, Thákurova 1, 160 00 Praha 6,
25. 11. – Ostrava, Harmony Club Hotel, 28. října 1263/170, 709 00 Ostrava.
 
Semináře budou probíhat v dopoledních hodinách (od 8.30) a budou zakončeny společným obědem všech účastníků. Každý účastník obdrží osvědčení o absolvování školení o zásadách projektování a realizace v certifikovaných stavebních systémech prezentujících se firem.
Více informací o místech konání jednotlivých seminářů a programu každého z nich najdete na stránkách www.msdk.czwww.sincepa.cz, kde je možné se i přihlásit k účasti.
tisková zpráva