Konference, semináře

Mosty 2021 – změna termínu

Z důvodu stále nepříznívé epidemické situace v ČR se 26. mezinárodní sympozium Mosty 2021 přesouvá z červnového termínu na podzimní, konkrétně se uskuteční 7. – 8. října 2021 v Hotelu International Brno.

V roce 2021 bude sympozium zaměřeno na novinky v oblasti mostního stavitelství, na výstavbu nových, případně rekonstrukce stávajících mostu v České republice i v zahraničí, kde se stále častěji na stavbách podílejí české dodavatelské firmy. Předmětem jednání v rámci dvoudenního sympozia budou rovněž inovace technologií, materiálů a výrobků pro mosty.

Všechny přihlášky k účasti a anotace příspěvků zůstávají v platnosti na podzimní termín. Pokud budete chtít účast zrušit, kontaktujte Mgr. Danielu Pivodovou (pivodova@sekurkon.cz), koordinátorku akce. Nové přihlášky budou závazné na podzimní termín.

Přesunem akce došlo zároveň k posunutí termínu podání anotací. Pokud máte zájem na sympoziu vystoupit a ještě jste anotaci nezaslali, můžete tak učinit do 9. dubna. Poté se příjem uzavře a další příspěvky do programu nebudou příjimány.

Více informací a formulář pro přihlášení najdete na www.sympozium-mosty.cz.

podle podkladů pořadatele