Konference, semináře

On-line debata Šetrná řešení v praxi: Kvalita vnitřního prostředí – ergonomie a spaceplan

Česká rada pro šetrné budovy ve spolupráci s Českou komorou architektů připravila sérii on-line debat s názvem Šetrná řešení v praxi, jejíž cílem je seznámit architekty s nejnovějšími šetrnými řešeními a jejich praktickým použitím. Pátá ze série debat – Šetrná řešení v praxi: Kvalita vnitřního prostředí – ergonomie a spaceplan – se uskuteční 3. 6. od 16 h on-line prostřednictvím aplikace Zoom. 

Debata poskytne vhled do problematiky ergonomie a prostorového navrhování jako významných kvalit vnitřního prostředí. Mluvčí se během webináře zaměří na:
● Základní principy flexibilních a sdílených kancelářských konceptů
● Proč je ergonomie důležitá a jaké změny pracovních návyků nás čekají

Mluvčí
● Filip Muška, CBRE, s. r. o.
● Šárka Daňková, Ergo Working Space, s. r. o.

Členové Rady, odborníci v jednotlivých tématech, v rámci série deabt budou sdílet svoje zkušenosti s architekty a projektanty, představí různé možnosti řešení, ukázky případových řešení, případně check list, na co nezapomínat při navrhování. Účastníci budou mít příležitost ptát se mluvčích na konkrétní problémy či řešení. Cílem série je zvýšení povědomí o řešeních, technologiích a materiálech pro využití při projektování udržitelných budov.
Přístup na akci je zdarma, registrace nutná pro získání vstupu do on-line rozhraní. Všechny webináře ze série jsou pro členy ČKA honorovány 5 body v rámci celoživotního vzdělávání. Přístup získáte zde.
mi s využitím podkladů pořadatele