Konference, semináře

Pátý ročník Akademie zateplování 2015 startuje na konci ledna

Vzdělávací program pro architekty, projektanty a realizační firmy Akademie zateplování, kterou pořádá společnost Knauf Insulation, není třeba dlouze představovat. V roce 2015 se uskuteční už její 5. ročník – opět na třech místech České republiky: v Brně, v Ostravě a v Praze.

Stejně jako v předchozích ročnících je program sestaven tak, aby vyhovoval novým účastníkům i absolventům předchozích ročníků. Půldenní program Akademie se bude věnovat praktickým výpočtům a pomůckám, rekonstrukcím, dodatečnému zdvojení ETICS, difuzně otevřeným dřevostavbám, suché výstavbě, aktuální a plánované stavební legislativě, dotačním titulům a návrhovému optimu.

Data a místa konání:
● Brno, 29. 1. 2015 – Výstaviště BVV, sál Rotunda, pavilón A;
● Ostrava, 3. 2. 2015 – Vysoká škola báňská – TU Ostrava, Nová aula;
● Praha, 5. 2. 2015 – SOŠ stavební a zahradnická, Učňovská, Praha 9-Hrdlořezy;
● Praha, 6. 2. 2015 – SOŠ stavební a zahradnická, Učňovská, Praha 9-Hrdlořezy.

Odbornou záštitu nad Akademií zateplování převezme opět doc. Ing. František Kulhánek, CSc., z ČVUT, který bude také provázet programem.

„Teprve vzájemná spolupráce a sdílení informací mezi všemi účastníky stavebního procesu zaručí, že výsledkem bude komfortní, zdravý, kvalitní a úsporný dům. To, jak dosáhnout navržené energetického standardu, bude například obsahem mé přednášky. Věřím, že bude přínosem pro účastníky stejně jako přednášky kolegů, se kterými budeme o přestávkách a po skončení Akademii k dispozici pro diskusi,“ říká o nadcházejícím ročníku Akademie Ing. Milan Pokrivčák, aplikační manažer Knauf Insulation.

Zájemci o účast na Akademii zateplování 2015 naleznou kompletní program a registraci na www.akademiezateplovani.cz.

tisková zpráva