Konference, semináře

Podzimní semináře Beton University

Skupina Českomoravský beton spolu se svými partnery zve na další semináře Beton University. Nejbližší seminář zaměřený na pohledový beton se koná již tento čtvrtek, 13. 10. 2011 v hotelu Olympik v Praze.

Pod vedením předních odborníků se seznámíte s novinkami v oboru a načerpáte cenné informace z oblastí věnovaných normativní základně pro betony, vláknobetonům, lehce hutnitelným a samozhutnitelným betonům a další produktům vyráběným na betonárnách.
Semináře Beton University jsou určeny pro projektanty, stavební firmy, investory, stavební dozory, studenty, učitele a širokou odbornou veřejnost a jsou zařazeny do akreditovaného vzdělávacího programu v projektu celoživotního vzdělávání ČKAIT a ČKA. Abyste se mohli na seminář Beton University přihlásit, musíte se zaregistrovat vyplněním registračního formuláře.
 
Semináře Beton University
Betony a pohledové betony
13. října 2011 v Praze, Hotel Olympik, Sokolovská 138, Praha 8
 
Seminář na téma Betony a pohledové betony nabízí přehled konstrukcí objektů pozemních staveb, které je možné navrhnout a postavit z betonu; součástí semináře bude i specifikace vhodného typu betonu pro tyto konstrukce. Dále se seminář zaměří na použití betonu jako architektonického prvku – pohledové plochy, barevnost, včetně příkladů realizací.
Podrobné informace zde.
 
Beton a lité potěry v podlahových konstrukcích
20. října 2011 v Hradci Králové, KC ALDIS, Eliščino nábř. 375
10. listopadu 2011 v Karlových Varech, Poštovní Dvůr, Slovenská 2
 
Seminář řeší problematiku správného navrhování a provádění podlahových konstrukcí v pozemním stavitelství, včetně průmyslových podlah. V semináři budou zmíněny vhodné materiály pro nosné a podkladové konstrukce podlah. Dále budou uvedeny nejčastější poruchy nosných a podkladových vrstev podlah včetně jejich příčin a možného způsobu odstraňování.
Podrobné informace zde.
 
Další informace najdete na www.betonuniversity.cz. Na semináře se můžete příhlásit prostřednictvím registračního formuláře.
mi podle podkladů pořadatele