Informace výrobců, Konference, semináře

Poslední letošní Wienerberger fórum představí moderní přístupy k návrhu domu

Přední stavební společnost Wienerberger pořádá již potřetí online konferenci Wienerberger fórum 2022, tentokrát na téma moderních přístupů k návrhu domu. Už 24. listopadu 2022 budou mít všichni zájemci o svět stavebnictví možnost opět nahlédnout do virtuálního světa World of Wienerberger.

„Online konference Wienerberger fórum 2022 je unikátní v tom, že účastníkům nabízí praktické ukázky našich nejnovějších produktů ve virtuálním světě na 3D stavbách. Letošní poslední fórum je zaměřené na velmi aktuální téma moderních přístupů k návrhům domů. Naši odborníci představí fotovoltaické moduly a další novinky a trendy ve stavebnictví,“ uvádí Jiří Dobiáš, Head of Product společnosti Wienerberger.

Účastníci fóra se mohou těšit na novinky v sortimentu a trendy ze světa Wienerberger, které uvede vedoucí produktového managementu Jiří Dobiáš. Statik Ivo Petrášek následně poradí čemu se vyvarovat při realizaci stropů a okenních překladů. A nejslibnější produkt – integrované fotovoltaické moduly Wevolt X-tile představí produktový manažer Daniel Frejvald. Na téma digitálních nástrojů Wienerberger, promluví produktový technik Michal Šenkýř a za BIM legislativu externí specialista Petr Matyáš, předseda představenstva Odborné rady pro BIM. V neposlední řadě vystoupí vedoucí technického oddělení Milan Rotek a produktový manažer Jan Huber, kteří poradí jak na Stavební konstrukce v souvislostech se zaměřením na vzduchotěsnost obálky budovy.

Všichni přednášející odborníci mají možnost zobrazení technických detailů ve formě 3D animací a znázornění navrhování v několika různých prostředích.

Registrace na online konferenci, která poradí a inspiruje, je spuštěna. Více informací naleznete v přiložené pozvánce nebo na webu Wienerbergeru.

Harmonogram přednášek:

Úvod: Novinky v sortimentu a trendy ze světa Wienerberger
Ing. Jiří Dobiáš, Ph.D. – vedoucí produktového managementu společnosti Wienerberger

Čemu se vyvarovat při realizaci stropů a okenních překladů
Ing. Ivo Petrášek – statik společnosti Wienerberger

Integrované fotovoltaické moduly Wienerberger Wevolt
Mgr. Daniel Frejvald – produktový manažer společnosti Wienerberger

BIM pohledem projekční kanceláře
Ing. Petr Matyáš – předseda představenstva Odborné rady pro BIM a jednatel projekčního ateliéru di5

Digitální nástroje Wienerberger
Ing. Michal Šenkýř – produktový technik společnosti Wienerberger

Stavební konstrukce v souvislostech – vzduchotěsnost
Ing. Milan Rotek – vedoucí technického oddělení Wienerberger
Jan Huber, DiS – produktový manažer značky Porotherm

podle podkladů společnosti Wienerberger