Konference, semináře

Pozvánka do Volyně na seminář Dřevostavby 2019

Vyšší odborná škola Volyně a Oblastní kancelář ČKAIT České Budějovice si vás dovolují pozvat na XXIII. ročník mezinárodního odborného semináře na téma DŘEVOSTAVBY: stavební systém budoucnosti; dřevo, surovina moderního člověka; ekologie, úspory energií, suchá výstavba. Seminář se koná v areálu VOŠ a SPŠ Volyně ve dnech 16. a 17. dubna 2019. Přednášet budou odborníci z Kanady, Finska, Německa, Velké Británie, Rakouska, Slovenska, Švýcarska a České republiky. Simultánní překlad pro účastníky z ČR bude zajištěn.

Seminář je určen pro projektanty, architekty, investory, výrobce a širokou odbornou veřejnost a je zařazen mezi akreditované vzdělávací programy pro členy ČKAIT (ohodnocen 2 body).

Tematické okruhy:
● Dřevo, jeho vlastnosti a ochrana
● Materiály a polotovary používané pro dřevostavby,
● Vícepodlažní dřevostavby,
● Rekonstrukce dřevěných staveb,
● Úspory energií, vytápění, ekologické aspekty,
● Požární ochrana při realizaci dřevostaveb.

V rámci semináře Dřevostavby se konají v kongresovém centru VOŠ a SPŠ Volyně dva workshopy, a to workshop Dřevostavby pod rentgenem pořádaný VVÚD 16. 4. 2019 od 17 h a workshop Stavebně-fyzikální souvislosti dřevostaveb pořádaný UCEEB 17. 4. 2019 od 10 h. Další částí doprovodného programu je výstava „Stavby století republiky“, která bude instalována ve dvou podlažích hlavní budovy školy.

Program a on-line formulář pro přihlášení najdete zde. Bližší informace k semináři podá Ing. František Řáha na telefonním čísle 383 457 025 nebo 383 372 257.

wd podle podkladů organizátora