Konference, semináře

Pozvánka na konferenci Defekty budov 2019

Letos již po jedenácté se v Českých Budějovicích bude konat mezinárodní odborná konference Defekty budov. Konference se uskuteční 28. listopadu 2019, pořadatelem je Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích, katedra stavebnictví ve spolupráci s Českou komorou autorizovaných inženýrů a techniků (ČKAIT). Aktuální ročník konference navazuje na sérii předcházejících ročníků zaměřujících se především na vady, poruchy a následné sanace a rekonstrukce konstrukcí a budov.

Konference představuje možnost prezentovat nové pokroky a výsledky výzkumu v celém průřezovém spektru oboru stavebnictví. Propojuje teoretické složky vědy a výzkumu s poznatky praxe. Hlavním cílem je prezentace výsledků vědeckých výzkumů a praktického řešení v oblasti stavebnictví a architektury s přihlédnutím k principům trvale udržitelného rozvoje.

Odborným garantem konference je prof. Ing. Ingrid Juhasová Šenitková, CSc. Program je rozdělen do tří bloků.

Hlavní témata:
– Statika a dynamika budov,
– Stavební materiály,
– Navrhování budov.

Cílovou skupinou konference jsou projektanti, pracovníci realizačních firem, ale také studenti. Jednacím jazykem je čeština, slovenština a angličtina. Ke konferenci bude vydáno CD obsahující přednesené příspěvky. Konference je zařazena do celoživotního vzdělávání ČKAIT.

Bližší informace a on-line přihlášku najdete na webu školy ZDE.

Vojtěch Stehel