Konference, semináře

Pozvánka na konferenci Izolace 2020

Společnost A.W.A.L. pořádá dne 6. 2. 2020 na výstavišti v Praze-Letňanech, v rámci veletrhu Střechy Praha, 21. ročník tradiční konference Izolace, tentokrát s podtitulem Izolace mezi paragrafy. Odborným garantem konference je Ing. Marek Novotný, Ph.D. Konference zahrne opět množství aktuálních témat z oboru, tím hlavním však bude „právo“. Kvalitní izolatérské firmy jsou v současné době velmi vytížené, tedy není nutné se obávat nedostatku práce. Právo je však oblast, která vyžaduje vysvětlování pravidel hry těmi, kteří pro to mají řádnou kvalifikaci, tedy právníky.

Proto konference bude plná odborníků, kteří vystoupí s přednáškami na téma, jak řešit reklamace a spory v rámci klasických, ale i rozhodčích soudů. Právo je nutné respektovat, je to rozhodující fenomén při řešení sporů. Soudní znalci, kteří budou se svými příspěvky též součástí konference, jsou důležitou složkou daného systému, ale ne vždy rozhodující. Další příspěvky, opět na téma reklamací a jejich řešení, budou mít zástupci rozličných firem od generálních dodavatelů až po výrobní firmy tak, abychom pokryli celou škálu zvolené problematiky.

V průběhu konference budou vyhlášeny výsledky soutěže Memoriál Antonína Fajkoše o nejlepší studentskou práci na téma střechy a bude uděleno speciální ocenění pro významnou osobnost oboru – Řád zlatého hořáku.

Konkrétní program konference najdete na webu www.izolace.cz, kde byla spuštěna i on-line registrace.

wd