Konference, semináře

Pozvánka na konferenci Podlahy a povrchové úpravy ve stavebnictví 2012

Společnost BETONCONSULT připravuje 7. ročník odborné konference PODLAHY A POVRCHOVÉ ÚPRAVY VE STAVEBNICTVÍ. Termín konání je 19. a 20. 9. 2012 a místo opět Kulturní centrum Novodvorská v Praze 4.
Odborný program bude složený ze dvou tematických okruhů: Podlahy a Povrchové úpravy ve stavebnictví. Letos bude referováno o aktuálním znění normy ČSN 74 4505 Podlahy, společná ustanovení vydaném v květnu 2012 a vzniklém právě na základě diskusí na minulých ročnících konference. Další příspěvky pak chtějí organizátoři nasměrovat tak, aby poskytovaly návod jak správně navrhovat (projektovat) nebo provádět jednotlivé konstrukční prvky. Chybět nebudou ani oblíbené příspěvky referující o častých vadách a reklamacích a příspěvky o novinkách v oblasti jak povrchových úprav, tak podlah.
Cílem akce je poskytnout účastníkům komplexní přehled o problematice, včetně kontaktů na specialisty zabývající se jednotlivými tématy. Tradiční výhodou konference oproti psaným médiím je přímý kontakt s přednášejícími a možnost diskutování vlastních dotazů či připomínek.
Více informací o programu konference a možnostech firemní prezentace naleznete ZDE a na www.konferencepodlahy.cz.
tisková zpráva