Konference, semináře

Pozvánka na mezinárodní konferenci Nekonvenční zdroje elektrické energie

Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií VUT v Brně a Česká elektrotechnická společnost pořádají již 33. ročník mezinárodní konference Nekonvenční zdroje elektrické energie (NZEE). Letošní ročník se koná od 21. 5. do 23. 5. 2012. Počítá se opět s hojnou účastí odborníků nejen z České republiky a Slovenska, ale i z dalších zemí Evropské unie. Odborným garantem se stala agentura Czech Invest.
Místo konání konference zatím nebylo určeno.
Toto setkání široké odborné veřejnosti již tradičně slouží nejen k získání nových poznatků a rozšíření stávajících vědomostí, ale vede také k neformálním diskusím a k navázání nových kontaktů účastníků konference. Letošní ročník se ponese ve znamení těchto témat:
● Základní informace o problematice přenosových soustav a součinnosti se zdroji elektrické energie, o jejich zkušebnictví, schvalovacím řízení, normalizaci, bezpečnosti a ekologii.
● Nejnovější poznatky a trendy z oblasti výzkumu a vývoje elektrochemických zdrojů elektrické energie.
● Nejnovější poznatky a trendy z oblasti výzkumu, vývoje a aplikace klasických, alternativních a obnovitelných zdrojů elektrické energie.
● Prezentace výrobců a dovozců zdrojů elektrické energie, stejně jako výrobců a dovozců přístrojů a zařízení úzce spjatých s touto problematikou sloužících pro monitorování, řízení atd.
 
Součástí akce bude také zajímavý doprovodný program, který bude postupně uveřejňován na webových stránkách konference www.nzee.cz.

tisková zpráva