Konference, semináře

Praktická školení Rigips v technologii montáže konstrukcí pro dřevostavby

Divize Rigips, Saint-Gobain Construction Products CZ, a. s., připravila pro realizační firmy v oblasti dřevostaveb sérii školení po celé České republice. Školení probíhají od 28. ledna ve městech Brno, České Budějovice, Frýdek-Místek, Hradec Králové, Most, Písek, Praha, Prostějov.
V teoretické části jsou představeny konstrukce ze sádrokartonových konstrukčních desek RigiStabil a sádrovláknitých desek Rigidur pro vnitřní příčky i vnější obvodové stěny a také správné skladby podlahových systémů Rigidur. Školitel vysvětlí oblasti jejich použití, správná i chybná řešení.
V praktické části účastník získá znalosti z technologie připevňování, spárování a povrchových úprav a také montáže podlah na vyrovnávací podsyp. A nebudou chybět ani základy sádrokartonářského řemesla pro montáž podkroví v dřevostavbách. Po ukončení školení bude účastníkům zaslán Certifikát na montáž systému Rigips v dřevostavbách a jako dárek pracovní tričko.
Účastnický poplatek 1200 Kč vč. DPH na osobu bude vybírán v místě školení. Oběd je zahrnut v ceně.
Školení je určeno i zájemcům o obnovení Osvědčení o absolvování školení Rigidur po skončení jeho platnosti. Divize Rigips nabízí i individuální školení mimo uvedené termíny a místa.
Termíny, program a způsob přihlášení najdete zde.
tisková zpráva