Konference, semináře

Program Fóra českého stavebnictví 2012

V těchto dnech byl zveřejněn program 8. ročníku Fóra českého stavebnictví, které se uskuteční 6. března 2012 v hotelu Olympik Artemis Praha. Program a složení řečníků jsou odrazem napjaté situace ve stavebnictví. Klima politické, ekonomické a právní nejistoty se v diskusi s generálními řediteli nejvýznamnějších stavebních společností na našem trhu pokusí zmírnit hned tři ministři současné české vlády, o účasti premiéra Nečase se jedná.
Organizátoři, jimiž jsou Svaz podnikatelů ve stavebnictví v ČR a společnost Blue Events, pozvali na letošní stavební konferenci netradičně i významné inspirativní osobnosti „odjinud“. „Úvodní blok stavebního fóra je koncipován velmi překvapivě – zazní v něm možná provokativní, ale určitě podnětné příspěvky známé politoložky Vladimíry Dvořákové, novináře Erika Besta, podnikatele Andreje Babiše či prvního místopředsedy slovenské vlády Jána Figela,“ říká spoluorganizátor akce Antonín Parma z Blue Events.
Navazující části budou patřit jednak velké panelové diskusi generálních ředitelů významných stavebních společností a ministrů české vlády na téma „Co lze udělat pro podporu rozvoje stavebního trhu u nás“, jednak odborným workshopům, věnovaným vlivu nových zákonů na stavebnictví a principům udržitelného stavění.
Lze předpokládat, že díky vysoce atraktivnímu obsazení překoná zájem o konferenci loňský rekord účasti více než 300 delegátů. Ti, kteří plánují svůj čas i prostředky zodpovědně a hlásí se s předstihem, mají možnost využít slevy Early Birds až do 25. 1. 2012 včetně.
 
Podrobnější informace o Fóru českého stavebnictví je připraven podat:
Antonín Parma, General Manager, Blue Events
www.construction21.cz
 
tisková zpráva