Konference, semináře

Rheinzink – školení klempířů 2019

Společnost Rheinzik pořádá v roce 2019 pro klempíře základní seminář, na němž získáte znalosti a dovednosti týkající se praktického použití materiálu Rheinzink. K tomu získají účastníci i potřebné teoretické základy o zásadách zpracování materiálu. Pro velký zájem o tento typ semináře jsou připraveny dva termíny. Kapacita seminářů je maximálně 20 účastníků.

Rheinzink – školení klempířů 2019

Název:
Seminář A: Technika krytí na drážku – základy

Termíny:
7.–11. 1. 2019
14.–18. 1. 2019

Místo:
SOŠ a SOU Vocelova, Hradec Králové

Účastníci si procvičí nejběžnější detaily formou oplechování stolních modelů (dilatační okapnice, napojení na svislou zeď, vnitřní roh, hřeben, nároží, komín v plechové krytině aj.). Časový prostor je věnován i pájení materiálu. Teoretická část školení je jednoduchá a srozumitelná (1. den). Praktická část probíhá za podmínek blízkých praxi (2. až 5. den). Řemeslníci po absolvování semináře obdrží potvrzení o absolvování školení firmy Rheinzink. Instruktorem školení je profesionální školitel firmy Rheinzink.

Účastníky na vybrané školení firma zařazuje postupně podle pořadí obdržených přihlášek. Uzávěrka přihlášek na školení je 30. 11. 2018.
Další informace najdete zde. Zaslání přihlášky v elektronické podobě si můžete vyžádat na e-mailové adrese: info@rheinzink.cz.

Pro rok 2019 nabízí firma možnost refundace nákladů na školení v závislosti na odběru materiálu Rheinzink. Podmínky refundace a další informace vám budou na vyžádání zaslány. Svoje dotazy pište na info@rheinzink.cz nebo volejte na tel.: 325 611 057.

podle podkladů společnosti Rheinzink