Konference, semináře, Střechy

RHEINZINK – školení klempířů 2020

Společnost Rheinzink pořádá odborná školení klempířů již 26 let. Na našem školení se naučíte to podstatné z teorie a vše důkladně procvičíte v praxi. Neváhejte a přihlaste se co nejdříve! Účastníky na vybrané školení zařazujeme postupně podle pořadí obdržených přihlášek. Uzávěrka přihlášek na školení A je 30. 11. 2019, uzávěrka na školení B 31. 1. 2020. Zaslání přihlášky v elektronické podobě si vyžádejte na e-mailu: info@rheinzink.cz.

1. Seminář A – Základní
Praktické použití materiálu Rheinzink na střešní krytiny a oplechování
Termín: 13.–17. 1. 2020
Místo: SOŠ a SOU Vocelova, Hradec Králové
Náplň semináře A
Seminář je zaměřen na praktickou práci s materiálem. K tomu získají účastníci i potřebné teoretické základy o zásadách zpracování materiálu. Účastníci si procvičí nejběžnější detaily formou oplechování stolních modelů (dilatační okapnice, napojení na svislou zeď, vnitřní roh, hřeben, nároží, komín v plechové krytině, aj.). Časový prostor je věnován i pájení materiálu.

2. Seminář B – Nástavbový
Praktické použití jednotlivých klempířských detailů při realizaci na konkrétní střeše
Termín: 2.–6. 3. 2020
Místo: Herzogenburg, Rakousko
Náplň semináře B
Seminář B je nástavbový stupeň pro absolventy Semináře A. Prakticky si procvičíte další důležité střešní detaily. Každý účastník pracuje samostatně na zmenšeném modelu reálné střechy, kde jsou koncentrovány všechny důležité klempířské detaily. Podmínkou účasti je absolvování Semináře A.

Společnost Rheinzink pořádá odborná školení klempířů již 26 let

Kapacita seminářů je maximálně 20 účastníků. Teoretická část školení je jednoduchá a srozumitelná (1. den). Praktická část probíhá za podmínek blízkých praxi (2.–5. den). Řemeslníci po absolvování seminářů obdrží potvrzení o absolvování školení firmy Rheinzink. Instruktor školení je profesionální školitel firmy Rheinzink.

Podívejte se na podrobné informace o náplni školení A a školení B.

Jak získat školení za výhodnější cenu?
Pro rok 2020 nabízíme možnost refundace nákladů na školení v závislosti na odběru materiálu Rheinzink. Podmínky refundace a další informace vám rádi zašleme. Svoje dotazy nám napište na info@rheinzink.cz nebo zavolejte na tel.: 325 611 057.

wd podle podkladů společnosti RHEINZINK