Konference, semináře

Seminář Nejnovější trendy a inovace v osvětlení

V rámci doprovodného programu výstavy Světlo v architektuře, která se koná ve dnech 21.–24. 3. 2019 na výatavišti PVA v Praze-Letňanech, se dne 22. 3. 2019 uskuteční také seminář Nejnovější trendy a inovace v osvětlení. Seminář připravuje tým evropského projektu Premiumlight Pro zaměřeného na propagaci úsporného a kvalitního osvětlení. Hlavními tématy budou kvalita osvětlení, vliv světla na zdraví člověka, nejnovější technické trendy a světlo v architektuře. Seminář je určen pro architekty, projektanty osvětlení a odbornou veřejnost.

Přednášet budou mimo jiné přední odborníci v oblasti osvětlení a oboru s osvětlením úzce souvisejících: RNDr. Zdenka Bendová, Ph.D. (Národní ústav duševního zdraví), Ing. arch. Luboš Sekal (ateliér A.A.L.S.) a Ing. Petr Žák, Ph.D. (ČVUT FEL v Praze). Účast potvrdili také zástupci předních světových firem, kteří v krátkých vstupech představí aktuální novinky.
Další informace a odkaz na registraci je zde.

Mezinárodní projekt Premiumlight Pro se zaměřuje na prosazování kvalitního a úsporného profesionálního osvětlení (vnitřního i venkovního) v soukromém i veřejném sektoru. Hlavním cílem projektu je podpora implementace vysoce kvalitních a efektivních LED řešení pomocí odpovídajících nástrojů a služeb.

mi podle podkladů pořadatele