Konference, semináře

Seminář Novela stavebního zákona

Národní stavební centrum (NSC) zve na odborný seminář Novela stavebního zákona, který se koná 26. 4. 2011 od 9 h na adrese Bauerova 10, 603 00 Brno (areál BVV mezi branami 9 a 10, přednáškový sál – 1. patro).
Seminář je zaměřen na novelu stavebního zákona č. 183/2006 Sb., převážně na část stavebního řádu, která upravuje postupy stavebních úřadů a stavebníků při povolování realizace staveb, ohlašování staveb, kolaudace a odstraňování staveb. V rámci semináře dojde k vysvětlení postupů při ohlašování staveb, postupů při vydávání stavebního povolení v rámci stavebního řízení, vymezení účastníků stavebního řízení, pokladů pro vydání rozhodnutí a jednotlivých podmínek rozhodnutí, dále dojde k vymezení jednotlivých způsobů kolaudace staveb, včetně předčasného užívání a zkušebního provozu. V průběhu semináře dojde k výkladu postupů při povolování nebo nařizování odstranění staveb a dodatečného povolení stavby.
 
Přednášející:
JUDr. Alena Kliková, Ph.D., Masarykova univerzita v Brně, Právnická fakulta
 
Přihlásit se je možné elektronicky ZDE, přihlášení telefonicky na tel.: 541 159 464, přihlášení e-mailem na adresu: svobodova@stavebnicentrum.cz.
Podrobné informace včetně programu najdete zde.
 
wd