Konference, semináře

Seminář Právní úprava a praxe v oblasti požární bezpečnosti staveb

Nadace pro rozvoj architektury a stavitelství zve na odborný seminář Právní úprava a praxe v oblasti požární bezpečnosti staveb. Koná se 15. 5. 2012 od 9 h na adrese Nadace, Václavské nám. 31, 110 00 Praha 1.
Seminář je zaměřen na výklad procesních kroků při výkonu státního požárního dozoru ve spolupráci se stavebními úřady; výklad stanovení požárně nebezpečného prostoru a jeho vliv na území z hlediska normových požadavků a stavebních právních předpisů; výklad požadavků na přístupovou komunikaci a nástupní plochu s dopadem na územní rozhodování; výklad požadavků na stavbu komínů, jejich navrhování v projektové dokumentaci a realizace v praxi; objasnění požadavku na sjednocení požadovaných dokladů na stavbě; výklad právních požadavků na prokazování shody vlastností výrobků, materiálů a konstrukcí s praktickou ukázkou dokumentů.
Seminář určen pro stavební úřady, projektanty požární bezpečnosti staveb.
 
Přednášející:
mjr. em. Ing. Ivana Nohová, 14 let projektant, pozemních staveb, 2 roky investiční technik velkých staveb, 25 let vedoucí stavebního oddělení HZS Královéhradeckého kraje
 
Program:
– Spolupráce stavebních úřadů a HZS krajů
– Požárně nebezpečný prostor v projektové dokumentaci a praxi
– Přístupové komunikace a nástupní plochy v územním řízení
– Jednotné doklady ke stavbě z hlediska požární ochrany
– Prokazování shody vlastností výrobků
– Komíny v projektové dokumentaci a praxi
 
Organizační garant:
Mgr. Eva Podlešáková
Nadace pro rozvoj architektury a stavitelství
Václavské nám. 833/31
110 00 Praha 1
tel.: 224 228 910
 
On-line přihláška ZDE.
wd