Konference, semináře

Seminář Rizika spojená se stavební výrobou

Národní stavební centrum zve na odborný seminář Rizika spojená se stavbní výrobou. Koná se 4. listopadu 2010 od 9 h v areálu brněnského výstaviště (mezi branami 9A a 9B), Bauerova 10.
Seminář je zaměřen na vytipování různých druhů rizik souvisejících s celým průběhem stavební výroby, platné právní předpisy a návazně praktická opatření ke snížení a zamezení těchto rizik. Účastníci se naučí teoretickým i praktickým postupům při řízení rizik při realizaci pozemních staveb. Seminář je určen pro projektanty, investory, vlastníky objektů, stavebníky apod.
Přednášejí: Doc. Ing. Jana Korytárová, Ph.D., VUT Brno; Ing. Tomáš Vymazal, VUT Brno
Program:
– Klasifikace rizika podle různých hledisek, Proces řízení rizika (identifikace rizika, stanovení významnosti rizika, měření rizika, hodnocení rizika, příprava a opatření na snížení rizika);
– Řízení rizika v projektové dokumentaci, v průběhu výběrových řízení na zhotovitele stavby;
– Prvky managementu rizik v certifikovaných systémech řízení, Legislativní aspekty managementu rizik Identifikace rizik, Standardy pro management rizik, Struktura systému managementu rizik a jeho provázání s realizačními záznamy a dokumenty stavby, Claimový management;
– Případové studie: Řízení rizik v návaznosti na harmonogram a strukturu rozpočtu stavby, Řízení rizik v procesu řízení změn stavby.
 
Organizační garant: Ing. Jana Chládková
tel.: 541 152 787
e-mail: chladkova@stavebnicentrum.cz
 
Přihlášku lze zaslat e-mailem na svobodova@stavebnicentrum.cz nebo faxem na 541 159 484.
On-line přihláška zde.
 
Využijte možnosti slevy 20 % při přihlášení minimálně 5 zaměstnanců z jedné firmy.
wd, tisková zpráva