Konference, semináře

Seminář Změna zákona o DPH ve vztahu ke stavebnictví

Národní stavební centrum (NSC) zve na odborný vzdělávací seminář Změna zákona o DPH ve vztahu ke stavebnictví. Koná se 17. července 2012 od 9 h na adrese Bauerova 10, 603 00 Brno (areál BVV mezi branami 9 a 10, přednáškový sál – 1. patro). Jde o prázdninovou „akci“, takže vložné na seminář je o 25 % nižší než obvykle.
Seminář se zaměřuje na změny zákona o DPH, jejich dopad na oblast stavebnictví, seznamuje posluchače zejména s pravidly týkajícími se uplatňování snížené sazby daně, případně osvobození od daně. Dále se zaměřuje na vymezení základních pojmů, režim DPH u stavebních a montážních prací, oprav dokončených staveb, výstavby a převodu staveb pro sociální bydlení atd.
 
Odborný garant a přednášející:
Ing. Jana Rusmanová, Finanční ředitelství MF ČR v Brně
 
Program:
9.00 BLOK I: Novela zákona o DPH k 1. 4. 2011 – stručná charakteristika zásadních změn, které novela zákona o DPH přináší, odůvodnění těchto změn;
10.50 BLOK II: Novela zákona o DPH k 1. 1. 2012 a vliv novely na stavebnictví – práva a povinnosti odběratelů a dodavatelů stavebních a montážních prací, odpovědnosti za uplatnění DPH, výhody a nevýhody vyplývající z uplatňování těchto změn, praktické příklady atd.
 
Seminář je zařazen do projektu celoživotního vzdělání členů ČKAIT a ohodnocen 1 bodem.
Více informací ZDE.
Elektronická přihláška ZDE.
 
Kontaktní osoba:
Zuzana Svobodová
Národní stavební centrum, s. r. o.
Bauerova 10/491, 603 00 Brno
Tel.: 541 159 448
 
wd