Konference, semináře

Semináře Střechy – fasády – izolace 2011

Společnosti DEKTRADE, DEKPROJEKT a DEKMETAL spolu s Atelierem DEK a Expertní a znaleckou kanceláří KUTNAR se rozhodly po dvouleté přestávce navázat na mnohaletou tradici odborných seminářů Střechy – fasády – izolace a uspořádají v únoru a v listopadu další sérii.
Semináře jsou určeny pro nejširší technickou veřejnost, především pro projektanty, kteří se zajímají o problematiku šikmých i plochých střech, fasád, izolací suterénů i jiných stavebních konstrukcí, nových i starých. Pro ročník 2011 je připraven výklad nově revidované ČSN 73 1901 Navrhování střech a výklad záměrů revize ČSN 73 0600 Hydroizolace staveb, která je ve fázi prvního návrhu. Oba výklady budou doprovázeny ukázkami defektů střech a hydroizolací. Ukázky budou konfrontovány s příslušnými ustanoveními norem s cílem ověřit připravenost obou norem k prevenci vad návrhů střech a hydroizolací.
Semináře se konají v období poměrně náročném pro ekonomiku firem, proto se organizátoři rozhodli požádat účastníky o spoluúčast na financování akce ve formě malého účastnického poplatku. Semináře proběhnou v osmi městech, čtyři v únoru a čtyři v listopadu.
 
Místa a termíny konání:
15. února Brno
16. února Ostrava
21. února Hradec Králové
22. února Praha
 
Bližší informace o programu a registraci na semináře získáte ZDE. Registrace bude ukončena 6. 2. 2011.
tisková zpráva