Konference, semináře

Společnost Zumtobel se účastní prezentační akce Dny pasivních domů

Dny pasivních domů se uskuteční 12.–13. 11. 2011 a zapojí se i společnost Zumtobel Lighting. Akce se koná v první realizované „energeticky pasivní“ administrativní budově v České republice – v budově OTAZNÍK společnosti INTOZA v Ostravě, která slouží jako vzorový dům pro širokou laickou i odbornou veřejnost.
Program:
– lektorované prohlídky první české administrativní budovy splňující tzv. pasivní standard, každé dvě hodiny (první začíná vždy v 10 h a poslední ve 14 h, celková doba prohlídky včetně zodpovězení dotazů 2 hodiny);
– přednášky o pasivních domech – v rámci prohlídky se dozvíte základní principy navrhování, projektování a výstavby rezidenčních i komerčních pasivních domů;
– prezentace materiálů a technologií používaných při výstavbě energetických pasivních staveb;
– poradenství v oblasti energetických úspor – přijďte se poradit a prokonzultovat své projekty s odborníky.
 
Rádi vás zde seznámíme s energeticky šetrným světelným řešením Zumtobel a inteligentním řízení LUXMATE, které v závislosti na denním osvětlení plynule ovládá stmívání svítidel a zaklápění žaluzií, a přináší tak další zásadní úspory nákladů a dále uživatelský komfort při užívání budovy.
Adresa:
Budova OTAZNÍK, Varšavská 1583/99, Ostrava-Hulváky
tisková zpráva
 
Venkovní slavnostní osvětlení fasády svítidly BEGA (INTOZA)Přednášková místnost – moderní přímo-nepřímá svítidla ELEEA (Zumtobel)Světlík – funkční osvětlení downlighty PANOS (Zumtobel)