Informace výrobců, Konference, semináře

Unikátní Wienerberger fórum přichází 20. ledna 2022

Ve čtvrtek 20. ledna 2022 se uskuteční jubilejní 10. ročník konference Wienerberger fórum 2022. Nově bude toto setkání probíhat online a bude otevřeno i široké veřejnosti. Po registraci zdarma se účastníkům naskytne možnost prozkoumat virtuální svět World of Wienerberger.

Revoluční Wienerberger fórum 2022 je tady

Poprvé ve své historii nepůjde o běžnou živou konferenci, ale proběhne online ve virtuálním světě World of Wienerberger. Akce nabídne unikátní možnost pro zobrazení technických detailů a znázorní navrhování v několika různých prostředích. Kromě zajímavých témat, rad a novinek z oblasti legislativy a stavebnictví, získají účastníci konference 0,5 bodu v programu celoživotního vzdělávání ČKAIT a 1 bod v programu celoživotního profesního vzdělávání ČKA.

Přednášející z řad odborníků pro cihelný systém Porotherm a komplexní systém střech Tondach postupně představí své přednášky. Kromě úvodního představení novinek v sortimentu Wienerberger, budete moci zhlédnout tato témata: Navrhování v systému Porotherm, Co nevíte o zdivu, Změny v normě a skladby šikmých střech. Doplní je Ing. Michal Čejka, certifikovaný projektant z Centra pasivních domů, s přednáškou na téma Jak navrhovat nové budovy dnes a po roce 2022 – NZEB ve zkratce.

Poprvé bude Wienerberger fórum zpřístupněno nejen odborníkům, ale všem, kteří se zajímají o stavbu domu ve všech souvislostech. „Hlavním důvodem pro tento formát je stále postupující digitální transformace. Konference tak bude sloužit k aktivnímu představení našeho nového nástroje, partnerské WIP zóny, širší veřejnosti,“ vysvětluje Ing. Jiří Dobiáš, Ph.D., vedoucí produktového managementu Wienerberger s.r.o. a dodává: „Právě tato WIP zóna, která je novinkou mezi našimi nástroji nejen pro stavební odborníky, poslouží všem zájemcům jako dveře do virtuálního světa World of Wienerberger, který se otevře 20. ledna 2022. Ten přednášky oživí a udělá je přínosnějšími.“

Online konference je pro všechny ZDARMA

Wienerberger fórum proběhne ve čtvrtek 20. 1. 2022. Na konferenci je možné se registrovat prostřednictvím registračního formuláře na adrese www.wipzona.cz. Registrace a účast na konferenci je pro všechny zájemce zdarma.

„Naším cílem je poradit, inspirovat a pomoci zorientovat se v možnostech a případně také omezeních, jež technologie, praxe i legislativa přinášejí. Projektantům, architektům, studentům, investorům, stavebníkům i firmám chceme zkrátka ukázat co nejvíce z našich řešení včetně novinek, které pro rok 2022 připravujeme,“ uzavírá Jiří Dobiáš.

Ochutnávka z virtuálního světa:

podle podkladů společnosti Wienerberger