Informace výrobců, Konference, semináře

Webinář: Stawebnice – předávání informací (budoucím) stavebním profesionálům

Jak správně navrhnout a postavit dům? Jak dosáhnout nízkoenergetické výstavby? Jak na BIM? Jak si otestovat znalosti? Masově použitelná virtuální realita? Jak tyto věci získat kompletně na jednom místě?

Termín: 8. 10. 2021
Čas: 10:00
Online webinář: registrace zdarma ZDE
Přenos: YT kanál ZDE

To lze díky unikátnímu partnerskému projektu Stawebnice. Ukážeme si, jaký obecně prospěšný projekt inicioval přední český výrobce HELUZ podpořený významnými partnery. Ukážeme si, že i stavařina se nechá vykládat líbivou formou. Dotkneme se témat vzdělávání na středních průmyslových a učňovských školách. Představíme si projekt Stawebnice, ukážeme si dostupnou virtuální realitu. Projdeme si témata, která ocení jak studenti, tak učitelé či projektanti (zděné stavby v souvislostech, BIM a jak na něj v praxi, energetická náročnost budov, virtuální realita, testování znalostí, předávání vlastních informací).

Stawebnice je vzdělávací projekt pro předávání aktuálních informací jak současným tak i budoucím stavebním profesionálům.

Projekt vznikl za podpory těchto partnerů: HELUZ, SULKO, BRAMAC, VELUX, SCHIEDEL, MAXIT, CEGRA, ČAS a je otevřen dalším partnerům, kteří chtějí podporovat budoucnost českého stavebnictví.

Webinář moderuje: Zuzana Kozáková
Projekt Stawebnice představí: Ing. Kristýna Richterová a Ing. Pavel Heinrich

Během vysílání webináře je možné pokládat dotazy či podněty pomocí online chatu. Dotazy budou zodpovězeny po odvysílání první části webináře.

Stawebnice

podle podkladů společnosti HELUZ