Informace výrobců, Konference, semináře

Webinář: Vzduchotěsnost staveb od teorie po praxi

Co vše má vliv na vzduchotěsnost stavby, proč je důležité ji řešit a jak vlastně ovlivňuje energetickou náročnost budovy? To vše a mnohem více bude obsahem nového online webináře, v úterý 10. února od 10:00 do 11:00.

Webinář je vhodný pro projektanty, architekty, realizační firmy, technický dozor staveb.

Registrujte se: www.azpromo.cz/webinar-heluz-vzduchotesnost-staveb-v-teorie-praxi-10-2-2023/

Přednášející:
Ing. Pavel Heinrich – produktový manažer z technického rozvoje HELUZ
Ing. Martin Coufalík – produktový specialista z technického rozvoje HELUZ

Moderuje:
Zuzana Kozáková

„V rámci webináře si projdeme, proč je dobré, respektive nutné řešit vzduchotěsnost stavby. Ukážeme si vliv těsnosti obálky budovy na energetickou náročnost domu. Neopomene ani definování a význam těsnosti stavby v rámci projektové dokumentace. Dotkneme se dotací Nová zelená úsporám, kde je dosažení správné vzduchotěsnosti staveb jedním z klíčových předpokladů pro získání dotace. Podíváme se na konstrukční detaily a jaké výhody přináší využít typové konstrukční detaily HELUZ. A samozřejmě se budeme věnovat i poznatkům z měření ze staveb, které provedl Ing. Martin Coufalík v rámci poskytování naší služby Blower door test,“ vysvětluje hlavní přednášející Ing. Pavel Heinrich.

Poznatky z webinářů pořádaných společností HELUZ lze využít pro navrhování a provádění konstrukcí z cihelného systému HELUZ.

Webinář: Vzduchotěsnost staveb od teorie po praxi

podle podkladů společnosti HELUZ