Konference, semináře

Wienerberger fórum 2022

Wienerberger fórum si svými devíti ročníky vybudovalo pevné místo v kalendáři odborných akcí. Desátý ročník bude nejen jubilejní, ale také revoluční. Poprvé v historii nepůjde o běžnou živou konferenci, ale online akci ve virtuálním světě World of Wienerberger. Poprvé virtuálně a poprvé pro všechny již 20. 1. 2022.

Proč Wienerberger volí online model? „Hlavním důvodem pro tento formát je stále postupující digitální transformace. Konference tak bude sloužit k aktivnímu představení našeho nového nástroje, partnerské WIP zóny, širší veřejnosti,“ vysvětluje Jiří Dobiáš a dodává: „Právě tato WIP zóna, která je novinkou mezi našimi nástroji nejen pro stavební odborníky, poslouží všem zájemcům jako dveře do virtuálního světa World of Wienerberger, který se otevře 20. ledna 2022. Ten přednášky oživí a udělá je přínosnějšími.“

Již od 1. prosince 2021 je tak možno se na konferenci registrovat na adrese www.wipzona.cz. Odborníkům účast na konferenci přinese vedle řady užitečných informací také 0,5 bodu v programu celoživotního vzdělávání ČKAIT a 1 bod v programu celoživotního profesního vzdělávání ČKA.

Zajímavých témat, rad i a novinek jak z oblasti legislativy, tak ze stavebnictví, mají experti Wienerbergeru jako vždy dostatek pro všechny odborníky i laiky. „Naším cílem je poradit, inspirovat a pomoci zorientovat se v možnostech a případně také omezeních, jež technologie, praxe i legislativa přinášejí. Projektantům, architektům, studentům, investorům, stavebníkům i firmám chceme zkrátka ukázat co nejvíce z našich řešení včetně novinek, které pro rok 2022 připravujeme,“ zve Jiří Dobiáš.

Wienerberger fórumWienerberger fórum

Program bude více než zajímavý:
NOVINKY V SORTIMENTU WIENERBERGER
Ing. Jiří Dobiáš, Ph.D., vedoucí produktového managementu společnosti Wienerberger

▪ NAVRHOVÁNÍ V SYSTÉMU POROTHERM
Ing. arch. Martin Tichý, produktový manažer značky Porotherm

▪ JAK NAVRHOVAT NOVÉ BUDOVY DNES A PO ROCE 2022 – NZEB VE ZKRATCE
Ing. Michal Čejka, certifikovaný projektant pasivních domů

▪ CO NEVÍTE O ZDIVU
Ing. Ivo Petrášek, statik společnosti Wienerberger

ZMĚNY V NORMĚ A SKLADBY ŠIKMÝCH STŘECH
Rudolf Prus, technik pro střešní tašky značky Tondach

Nenechte si tuto akci ujít! Poprvé se konference mohou zúčastnit nejen odborníci, ale i všichni, kdo se zajímají o stavbu domu ve všech souvislostech. Konference je ZDARMA. Zaregistrujte se již nyní, počet sledujících je omezený. Registraci můžete provést již nyní na této stránce www.wipzona.cz.

podle podkladů společnosti Wienerberger