Konference, semináře

WolfAkademie – nová úroveň vzdělávání v oblasti vytápění, větrání a klimatizace

Společnost Wolf Česká republika, specialista na vytápěcí, větrací a klimatizační techniku, spustila v polovině února vzdělávací instituci pro profesionály v oboru s názvem WolfAkademie. WolfAkademie je bezplatná a probíhá v brněnském Technologickém centru úspory energií Wolf, které je jedním z nejmodernějších školicích center v České a Slovenské republice.
Školicí středisko firmy WolfZabezpečení úsporného provozu a tepelné pohody v budovách vyžaduje, aby všechny součásti vytápěcího a větracího systému i klimatizace efektivně spolupracovaly. Stále složitější produkty a systémy, které se objevují na trhu, kladou na pracovníky montážních firem nutnost celoživotního vzdělávání v oboru. Investoři a koncoví spotřebitelé jsou náročnější a požadují nejen instalaci, ale také poradenství a „vyladění“ celého systému tak, aby přinášel nejen maximální úsporu provozních nákladů, ale rovněž požadovanou tepelnou pohodu a komfort. A právě WolfAkademie je reakcí na tyto nové tržní podněty.
„Prostřednictvím WolfAkademie se mohou zájemci zúčastnit odborných seminářů na různá témata z oblasti vytápění, větrání či klimatizace, které spojují teoretické vědomosti s praxí. Během seminářů budou pracovat s nejmodernějšími zařízeními Wolf v plném provozu. V rámci WolfAkademie mají také možnost vyzkoušet si v praxi montáž podlahového a stěnového vytápění gabotherm®,“ říká Ing. Josef Zbořil, manažer WolfAkademie.
 
Partneři společnosti Wolf, kteří absolvují odborné semináře, obdrží certifikát potvrzující, že nabyli vědomosti a znalosti pro práci s technikou této značky.
 
Přehled termínů únor až březen 2014:
Kondenzační kotle Wolf do 24 kW
25. únor, 5. březen, 27. březen
Nízkoteplotní sálavé systémy gabotherm®
27. únor, 11. březen, 25. březen
Kondenzační kotle Wolf s výkonem 35 až 100 kW
 4. březen
Kondenzační kotle Wolf nad 100 kW
 6. březen
Solární systémy Wolf
12. březen
Řízené větrání s rekuperací tepla Wolf CWL
18. březen
Tepelná čerpadla Wolf
19. březen
Komunikační systém WRS
26. březen
 
Informace o tom, jak se na seminář přihlásit, najdete na webu společnosti Wolf zde.

tisková zpráva, wd