Beton, Informace výrobců, Konference, semináře

Záznamy webinářů Beton University: Architektura v betonu

„Vypněte si mobilní telefony, zapínají se kamery a začínáme s živým vstupem za 3… 2… 1…“ Tato věta se ozývala v pražském studiu celý květen a červen. Natáčely se zde vstupy a probíhal online stream tří webinářů 12. ročníku Beton University. Záznamy webinářů budou dostupné pouze do 31.10.2021.

1. webinář: Pohledové betony
Webinář je zaměřen na použití betonů v současné architektuře. Prezentován bude přístup architekta k použití betonů na příkladech úspěšných realizací z ČR i ze zahraničí. Posluchači budou seznámeni s předpisy pro navrhování pohledových betonů. Zařazeny budou také prezentace z realizací staveb včetně praktických informací.

2. webinář: Beton v architektuře
Webinář je zaměřen na pohledové betony a lité podlahy v architektuře. Na příkladech úspěšných realizací bude demonstrována filozofie přístupu architekta. Součástí budou prezentace z praxe zaměřené na nástroje pro navrhování, provádění a diagnostiku staveb.

3. webinář: Provádění pohledových betonových konstrukcí
Webinář je zaměřen na navrhování a provádění architektonicky cenných betonových konstrukcí. Prezentována bude filozofie přístupu architekta k použití betonu na příkladech úspěšných realizací. Zaměřen bude také na současné možnosti bednící techniky a využití speciálních betonů včetně praktických informací souvisejících s prováděním a ošetřováním pohledových betonových konstrukcí.

V závěru všech webinářů je připravena společná diskuse s přednášejícími a zajímavými hosty z oboru.

Po registraci a přihlášení do svého účtu na webových stránkách Beton University máte ještě možnost ZDARMA zhlédnout všechny webináře zpětně i s možností vyplnění testu a dotazníku. Certifikát ke každému jednotlivému webináři, který po absolvování testu získáte, obsahuje bodové hodnocení v rámci akreditace v projektech celoživotního vzdělávání pro členy ČKAIT a ČKA.

Digitalizace tohoto projektu získala nečekané ohlasy. Tato skutečnost vede skupinu Českomoravský beton i nadále pokračovat s fyzickou i online formou webinářů. Potvrdilo se, že o vzdělávání v oboru stavebnictví je stále narůstající zájem, který na letošní ročník Beton University zaujalo přes 1 400 posluchačů.

Webináře jsou určeny také pro vás. Podrobné informace o jednotlivých přednáškách, prezentujících a také publikace ke stažení a kontakty naleznete na stránkách www.betonuniversity.cz.

skupina Českomoravský beton