Personálie

Ondřej Dvořák bude novým obchodním ředitelem společnosti Fermacell pro Českou republiku

Od 1. srpna 2015 bude ředitelem prodeje pro ČR u společnosti Fermacell GmbH, o. s., Praha Ing. Ondřej Dvořák (1977). Dvořák vystudoval Českou zemědělskou univerzitu v Praze, bakalářský titul získal na Fakultě lesnické a dřevařské, titul inženýra na Provozně ekonomické fakultě.

Ing. Ondřej DvořákOd roku 2004 působí v oboru stavebnictví, v letech 2004–2011 pracoval postupně jako obchodní zástupce, product manager a obchodní ředitel u společnosti WOODCOTE CZ. Na těchto funkcích zodpovídal za prodej a řízení všech hlavních produktových skupin v portfoliu firmy a má velký podíl na tom, že společnost je v současnosti na českém trhu stavebnin synonymem pro suchou výstavbu, což je také oblast zájmu společnosti Fermacell. Od roku 2011 pracoval ve firmě ROCKFON (ROCKWOOL International A/S), nejdříve jako sales manager, poté jako Country Sales Manager. Své zkušenosti z řízení prodeje akustických řešení stropů a stěn využije i na pozici obchodního ředitele Fermacell pro Českou republiku.

Ing. Ondřej Dvořák nastupuje do funkce v době, kdy se sádrovláknitým a cementovláknitým materiálům fermacell na tuzemském trhu mimořádně daří. „Meziroční růst obratu v řádu desítek procent za prvních šest měsíců letošního roku je u Fermacell CZ rekordní a vnímáme jej jako výsledek dlouhodobé práce a silné orientace na koncové zákazníky i na zpracovatele z oblasti suché výstavby, dřevostaveb a modulární architektury. Na českém trhu máme i nadále velký zájem o rozvoj staveb na bázi dřevěných konstrukcí,“ řekla Ing. Angelika Aulinger, Area Director CEE ve společnosti Fermacell.

tisková zpráva