Personálie

Ondřej Vondruška je novým obchodním ředitelem AZ FLEXU

Počínaje 1. zářím 2011 nastoupí na pozici obchodního ředitele akciové společnosti AZ FLEX Bc. Ondřej Vondruška. Jeho hlavním úkolem bude další rozvoj a posun obchodních aktivit společnosti.
Ondřej VondruškaOndřej Vondruška vystudoval program Hospodářská politika a správa na Vysoké škole finanční a správní v Praze. Po absolutoriu byl zaměstnaný na postech s orientací na obchod a prodej. Během své pracovní kariéry, kterou budoval ve společnosti Jungheinrich (ČR), s. r. o., a později ve společnosti Yale CZ, s. r. o., prošel několika hierarchicky navazujícími pozicemi. Své poslední pracovní zkušenosti nabyl na pozici vedoucího prodejního oddělení.
„Rozhodli jsme se angažovat do pozice obchodního ředitele mladého člověka se zkušenostmi, ale především s notnou dávkou nadhledu a entuziasmu, který nám pomůže nastavit firmu na další období. Naše pozice na trhu je stabilní, máme kvalitní portfolio klientů a jedna z věcí, kterou je nutné změnit, je rozšířit náš tým a poskytnout mu větší prostor pro rozvoj aktivit,“ vyjadřuje se k nástupu Bc. Ondřeje Vondrušky Ing. Petr Kuklík, výkonný ředitel společnosti AZ FLEX.
tisková zpráva